Производи - масажни тушеви

Подреди по  
Ново Популарно
AQM-S01

AQM-S01

Масажен туш изработен од иноксен панел со повеќе видови на млазници.ДЕТАЛЕН ОПИС:  Димензии (cm): 160x20 cm

Ново Популарно
AQM-S03

AQM-S03

Масажен туш изработен од иноксен панел со повеќе видови на млазници. ДЕТАЛЕН ОПИС:  Димензии (cm): 160x20 cm

Ново Популарно
AQM-S04

AQM-S04

Масажен туш изработен од иноксен панел со повеќе видови на млазници.ДЕТАЛЕН ОПИС:  Димензии (cm): 160x20 cm

Ново Популарно
AQM-S06

AQM-S06

Масажен туш изработен од иноксен панел со повеќе видови на млазници.ДЕТАЛЕН ОПИС:  Димензии (cm): 150x20 cm

Ново Популарно
T15

T15

Масажен туш изработен од иноксен панел со повеќе видови на млазници.

Ново Популарно
T16

T16

Масажен туш изработен од иноксен панел со повеќе видови на млазници.