Сите производи

Подреди по  
Ново Популарно
АПОЛО 4 - С

АПОЛО 4 - С

 ДЕТАЛЕН ОПИС:  Рамка: алуминиум Дебелина на стакло: 4/5/6 mm калено Рачки: хром Боја на стакло: проѕирно, црно, бронза, мат Димензија: по мерка

Ново Популарно
АПОЛО 4 - СУПЕРЛУКС

АПОЛО 4 - СУПЕРЛУКС

 ДЕТАЛЕН ОПИС:  Рамка: алуминиум Дебелина на стакло: 4/5/6 mm калено Рачки: хром Боја на стакло: проѕирно, црно, бронза, мат Димензија: по мерка

Ново Популарно
АСТРА

АСТРА

ДЕТАЛЕН ОПИС:  Димензии (cm): 110/120/130/140/150/160/170/180x70 cm  160/170x75 cm Капацитет на вода (L): 100/115/130/145/165/190/205/220 l 190/248 l Astra е класична када со стандардни димензии. Достапна во стандардна ширина од ...

Ново Популарно
АСТРА/ВЕРОНА ДЕЛУКС

АСТРА/ВЕРОНА ДЕЛУКС

ДЕТАЛЕН ОПИС:  Димензии (cm): Astra: 140/150/160/170 x 70 cm 160/170 x 75 cm ----------------------------------- Verona: 140/150/160/170 x 70 cm Капацитет на вода:    Масажа: вода, воздух Контрола: електричен ...

Ново Популарно
АУРОРА 140

АУРОРА 140

ДЕТАЛЕН ОПИС:  Димензии (cm): 140x140 cm Капацитет на вода (L): 267 l

Ново Популарно
АУРОРА 140/150 ДЕЛУКС

АУРОРА 140/150 ДЕЛУКС

Истото име, но малку поинакво уживање. Уживајте во стандардниот агол на Аурора 140, или во проширениот модел за дополнителна удобност - Аурора 150.

Ново Популарно
АУРОРА 150

АУРОРА 150

ДЕТАЛЕН ОПИС:  Димензии (cm): 150x150 cm Капацитет на вода (L): 243 l

Ново Популарно
БАРОК

БАРОК

ДЕТАЛЕН ОПИС:  Димензии (cm): 180x90 cm Капацитет на вода (L): 330 l

Ново Популарно
БАРСЕЛОАНА ДЕЛУКС

БАРСЕЛОАНА ДЕЛУКС

ДЕТАЛЕН ОПИС:  Димензии (cm): 140x140 / 150x150 cm Капацитет на вода: 384/ 400 L Масажа: вода, воздух Контрола: електричен контролер на допир, пневматско Дополнително: светло, грејач, батерија,радио, перница,мин...