Сите производи

Подреди по  
Ново Популарно
AQM-S01

AQM-S01

Масажен туш изработен од иноксен панел со повеќе видови на млазници.ДЕТАЛЕН ОПИС:  Димензии (cm): 160x20 cm

Ново Популарно
AQM-S03

AQM-S03

Масажен туш изработен од иноксен панел со повеќе видови на млазници. ДЕТАЛЕН ОПИС:  Димензии (cm): 160x20 cm

Ново Популарно
AQM-S04

AQM-S04

Масажен туш изработен од иноксен панел со повеќе видови на млазници.ДЕТАЛЕН ОПИС:  Димензии (cm): 160x20 cm

Ново Популарно
AQM-S06

AQM-S06

Масажен туш изработен од иноксен панел со повеќе видови на млазници.ДЕТАЛЕН ОПИС:  Димензии (cm): 150x20 cm

Ново Популарно
T15

T15

Масажен туш изработен од иноксен панел со повеќе видови на млазници.

Ново Популарно
T16

T16

Масажен туш изработен од иноксен панел со повеќе видови на млазници.

Ново Популарно
АДРИА

АДРИА

ДЕТАЛЕН ОПИС:  Димензии (cm): 150x105 cm  Капацитет на вода (L): 200 l

Ново Популарно
АДРИА ДЕЛУКС

АДРИА ДЕЛУКС

ДЕТАЛЕН ОПИС:  Димензии (cm): 150x105 cm Капацитет на вода: 200 l Масажа: вода, воздух Контрола: електричен контролер на допир, пневматско Дополнително: светло, грејач, батерија,радио, перница,мини дизни Погол...

Ново Популарно
АЛПИНА 2 - ЛИВОРНО

АЛПИНА 2 - ЛИВОРНО

 ДЕТАЛЕН ОПИС:  Рамка: алуминиум Дебелина на стакло: 4/5/6 mm калено Рачки: хром Боја на стакло: проѕирно, црно, бронза, мат Димензија: по мерка