Ново Популарно
АСТРА
АСТРА
АСТРА
АСТРА
АСТРА

АСТРА

ДЕТАЛЕН ОПИС:
 
Димензии (cm): 110/120/130/140/150/160/170/180x70 cm 
160/170x75 cm
Капацитет на вода (L): 100/115/130/145/165/190/205/220 l
190/248 l


Astra е класична када со стандардни димензии. Достапна во стандардна ширина од 70 и 75cm, и должина од 110-180cm.