Ново Популарно
ГРАНДЕ
ГРАНДЕ
ГРАНДЕ
ГРАНДЕ
ГРАНДЕ

ГРАНДЕ

ДЕТАЛЕН ОПИС:
 
Димензии (cm): 190x120 cm  
Капацитет на вода (L): 396 l


Grande е доволно голема да пружи комфор за двајца.
Moжност за инсталација на масажен систем.