Ново Популарно
АПОЛО 2 - С

АПОЛО 2 - С

 
ДЕТАЛЕН ОПИС:
 
Рамка: алуминиум
Дебелина на стакло: 4/5/6 mm калено
Рачки: хром
Механизми: инокс
Боја на стакло: проѕирно, црно, бронза, мат
Димензија: по мерка