Ново Популарно
АПОЛО 2 - ЛИВОРНО

АПОЛО 2 - ЛИВОРНО

 
ДЕТАЛЕН ОПИС:
 
Рамка: алуминиум
Дебелина на стакло: 4/5/6 mm калено
Рачки: хром
Боја на стакло: проѕирно, црно, бронза, мат
Димензија: по мерка