Ново Популарно
ЛЕА - СУПЕРЛУКС

ЛЕА - СУПЕРЛУКС

 
ДЕТАЛЕН ОПИС:
 
Рамка: алуминиум
Дебелина на стакло: 4/6 mm калено
Рачки: хром
Боја на стакло: проѕирно, мат
Димензија: по мерка