Ново Популарно
БЕЛА - СУПЕРЛУКС

БЕЛА - СУПЕРЛУКС

 
ДЕТАЛЕН ОПИС:
 
Рамка: алуминиум
Дебелина на стакло: 8mm калено
Рачки: хром
Боја на стакло: проѕирно, црно, бронза, мат
Димензија: 80x80 / 90x90 / 100x100 cm