Ново Популарно
НОВА ДЕЛУКС
НОВА ДЕЛУКС
НОВА ДЕЛУКС

НОВА ДЕЛУКС

ДЕТАЛЕН ОПИС:
 
Димензии (cm): 170/180 x 80 cm
Капацитет на вода: 218/236 l
Масажа: вода, воздух
Контрола: електричен контролер на допир, пневматско
Дополнително: светло, грејач, батерија,радио, перница,мини дизни


Стаклениот дизајн на Nova е необичен и модерен кој одлично би се вклопил во бањата, давајќи и современ и луксузен изглед.