Ново Популарно
КВАДРО ДЕЛУКС
КВАДРО ДЕЛУКС
КВАДРО ДЕЛУКС

КВАДРО ДЕЛУКС

ДЕТАЛЕН ОПИС:
 
Димензии (cm): 180x120 cm
Капацитет на вода: 427 l
Масажа: вода, воздух
Контрола: електричен контролер на допир, пневматско
Дополнително: светло, грејач, батерија,радио, перница,мини дизни


Голем модел за две лица кои се поставени едено до друго. Големиот капацитет на вода овозможува извонредно чувство.