Ново Популарно
АСТРА/ВЕРОНА ДЕЛУКС
АСТРА/ВЕРОНА ДЕЛУКС
АСТРА/ВЕРОНА ДЕЛУКС

АСТРА/ВЕРОНА ДЕЛУКС

ДЕТАЛЕН ОПИС:
 
Димензии (cm): Astra:
140/150/160/170 x 70 cm
160/170 x 75 cm
-----------------------------------
Verona:
140/150/160/170 x 70 cm
Капацитет на вода:   
Масажа: вода, воздух
Контрола: електричен контролер на допир, пневматско
Дополнително: светло, грејач, батерија,радио, перница,мини дизни


Класични модели со стандардни димензии и ексклузивен масажен систем, кој на вашето тело ќе му даде чувство на свежина.