Ново Популарно
РИМ ДЕЛУКС
РИМ ДЕЛУКС
РИМ ДЕЛУКС

РИМ ДЕЛУКС

ДЕТАЛЕН ОПИС:
 
Димензии (cm): 150/170 x 75 cm
Капацитет на вода: 140/165 l
Масажа: вода, воздух
Контрола: електричен контролер на допир, пневматско
Дополнително: светло, грејач, батерија,радио, перница,мини дизни


Анатомската линија на Рома и дава израз на единственост. Многуте опции за масажа ги задоволуваат потребите и на најпребирливите.