Ново Популарно
КАПРИС ДЕЛУКС
КАПРИС ДЕЛУКС
КАПРИС ДЕЛУКС

КАПРИС ДЕЛУКС

ДЕТАЛЕН ОПИС:
 
Димензии (cm): 171x85 cm
Капацитет на вода: 256 l
Масажа: вода, воздух
Контрола: електричен контролер на допир, пневматско
Дополнително: светло, грејач, батерија,радио, перница,мини дизни


Невообичаено обликуваната Каприс го одзема здивот, а во исто време нуди прекрасна масажа.