Ново Популарно
МАЈАМИ ДЕЛУКС
МАЈАМИ ДЕЛУКС
МАЈАМИ ДЕЛУКС

МАЈАМИ ДЕЛУКС

ДЕТАЛЕН ОПИС:
 
Димензии (cm): 160/170 x 83 cm
Капацитет на вода: 185/200 l
Масажа: вода, воздух
Контрола: електричен контролер на допир, пневматско
Дополнително: светло, грејач, батерија,радио, перница,мини дизни


Мајами со прекрасен изглед и облик доаѓа во две димензии и многу опции за масажа. Уживајте во масажата за две лица, седнати еден спроти друг.