Ново Популарно
АДРИА ДЕЛУКС
АДРИА ДЕЛУКС
АДРИА ДЕЛУКС

АДРИА ДЕЛУКС

ДЕТАЛЕН ОПИС:
 
Димензии (cm): 150x105 cm
Капацитет на вода: 200 l
Масажа: вода, воздух
Контрола: електричен контролер на допир, пневматско
Дополнително: светло, грејач, батерија,радио, перница,мини дизни


Поголемата верзија на Серена доаѓа во слична форма но со додадена елеганција. Поголемите димензии на Адриа нудат одличен простор за поголемо уживање...