Ново Популарно
ГРАНДЕ ДЕЛУКС
ГРАНДЕ ДЕЛУКС
ГРАНДЕ ДЕЛУКС

ГРАНДЕ ДЕЛУКС

ДЕТАЛЕН ОПИС:
 
Димензии (cm): 190x120 cm
Капацитет на вода: 396 l
Масажа: вода, воздух
Контрола: електричен контролер на допир, пневматско
Дополнително: светло, грејач, батерија,радио, перница,мини дизни


Гранде, најголемиот модел доаѓа со екстра млазници за поудобно искуство на масажа. Доволен простор за две лица, без ограничувања.