Ново Популарно
БАРСЕЛОАНА ДЕЛУКС
БАРСЕЛОАНА ДЕЛУКС
БАРСЕЛОАНА ДЕЛУКС

БАРСЕЛОАНА ДЕЛУКС

ДЕТАЛЕН ОПИС:
 
Димензии (cm): 140x140 / 150x150 cm
Капацитет на вода: 384/ 400 L
Масажа: вода, воздух
Контрола: електричен контролер на допир, пневматско
Дополнително: светло, грејач, батерија,радио, перница,мини дизни


Комфорната Барселона доаѓа има извонреден капацитет
на вода во двете верзии. Обезбедува одличнa
масажа за две лица.