Ново Популарно
ЛУНА ДЕЛУКС
ЛУНА ДЕЛУКС
ЛУНА ДЕЛУКС

ЛУНА ДЕЛУКС

ДЕТАЛЕН ОПИС:
 
Димензии (cm): 120x120 / 130x130 / 140x140 cm
Капацитет на вода: 168/ 180 / 228 l
Масажа: вода, воздух
Контрола: електричен контролер на допир, пневматско
Дополнително: светло, грејач, батерија,радио, перница,мини дизни


Заоблениот дизајн на Луна e идеален избор
за аголен простор. Уживајте во искуството на масажа
во една од трите понудени димензии.