Ново Популарно
АУРОРА 140/150 ДЕЛУКС
АУРОРА 140/150 ДЕЛУКС
АУРОРА 140/150 ДЕЛУКС

АУРОРА 140/150 ДЕЛУКС

ДЕТАЛЕН ОПИС:
 
Димензии (cm): 140x140 / 150x150cm
Капацитет на вода: 267 / 243l
Масажа: вода, воздух
Контрола: електричен контролер на допир, пневматско
Дополнително: светло, грејач, батерија,радио, перница,мини дизни


Истото име, но малку поинакво уживање. Уживајте во стандардниот агол на Аурора 140, или во проширениот модел за дополнителна удобност - Аурора 150.