ИРИС

ИРИС

 
ДЕТАЛЕН ОПИС:
 
Рамка: алуминиум
Дебелина на стакло: 8mm калено
Рачки: хром
Механизми: инокс
Боја на стакло: проѕирно, црно, бронза, мат
Димензија: по мерка