БОЈЛЕР HIT 50L

БОЈЛЕР HIT 50L

ДЕТАЛЕН ОПИС:
 
Волумен (L): 50
Работен притисок: 0 (MPa)
Максимална заштита: 75 C
Степен на заштита: 24 (IP)