Ново
ХАВАНА ДЕЛУКС
ХАВАНА ДЕЛУКС
ХАВАНА ДЕЛУКС
ХАВАНА ДЕЛУКС

ХАВАНА ДЕЛУКС

ДЕТАЛЕН ОПИС:
 
Димензии (cm): 170x80
Капацитет на вода: 185
Масажа: хидро, аеро
Контрола: електронска
Дополнително: светло, грејач, чешма, радио, озонер