Ново
ДОЛЧЕ ДЕЛУКС
ДОЛЧЕ ДЕЛУКС
ДОЛЧЕ ДЕЛУКС
ДОЛЧЕ ДЕЛУКС

ДОЛЧЕ ДЕЛУКС

ДЕТАЛЕН ОПИС:
 
Димензии (cm): 170x75 | 180x80
Капацитет на вода: 197 | 225
Масажа: хидро, аеро
Контрола: електронска
Дополнително: светло, грејач, чешма, радио, озонер