Ново
ВЕГАС ДЕЛУКС
ВЕГАС ДЕЛУКС
ВЕГАС ДЕЛУКС

ВЕГАС ДЕЛУКС

ДЕТАЛЕН ОПИС:
 
Димензии (cm): 170|180x80 cm
Капацитет на вода: 218|236
Масажа: хидро, аеро
Контрола: електричен контролер на допир, пневматско
Дополнително: светло, радио, батерија, радио, перница, мини дизни