Ново Популарно
ВИТРО ДЕЛУКС
ВИТРО ДЕЛУКС
ВИТРО ДЕЛУКС
ВИТРО ДЕЛУКС

ВИТРО ДЕЛУКС

ДЕТАЛЕН ОПИС:
 
Димензии (cm): 145x145
Капацитет на вода: 250
Масажа: хидро, аеро
Контрола: електронска
Дополнително: светло, грејач, чешма, радио, озонер