Ново Популарно
ВЕГАС ДУО ДЕЛУКС
ВЕГАС ДУО ДЕЛУКС
ВЕГАС ДУО ДЕЛУКС

ВЕГАС ДУО ДЕЛУКС

ДЕТАЛЕН ОПИС:
 
Димензии (cm): 180x90
Капацитет на вода: 284
Масажа: хидро,аеро
Контрола: електричен контролер на допир, пневматско
Додатно: светло, грејач, батерија, радио, перница, минидизни