social image

БРЕНД ЗА ВАШАТА БАЊА
Вашата бања може да биде Вашето омилено место за луксузна релаксација од секојдневниот стрес.
Производство на туш кабини, паравани и хидромасажни кади и продажба на кади, туш кади, санитарија, акцесоари и сѐ останато за бања. И покрај силната конкуренција на пазарот, сепак Аквалукс успеа да се издвои од сите останати по квалитет но и по широката понуда за задоволување на потрошувачките потреби.

ХИДРОМАСАЖНИ КАДИ
Релаксацијата во хидромасажните кади е најдобриот начин да се опуштите по напорниот ден.

АКВАЛУКС
Нудиме решение адаптирано според димензиите на секоја бања со квалитетен и функционален производ.
Аквалукс е компанија која постои од 2014 година но, која за кратко време ја стекна довербата на оние кои го сакаат луксузот во нивната бања. Таа во рекордно време стана брзорастечки македонски бренд кој продава квалитет и уникатност а сепак е достапен до сите. Повеќе за нас...

ПОДГОТВЕНИ СМЕ ДА ПОМОГНЕМЕ